— MENU —
Dokonalá kombinácia chuti
Denné menu: Polievka + Hlavné jedlo = 5,80 €
TÝŽDENNÉ MENU
Denné menu sa vydáva od 11:00 hod.
Pondelok 01.12. 2025
Polievka: Brokolicová ( 1 )
Menu I.: 150 g Cibuľkový rezeň, 250 g hranolky, kečup ( 1 )
Menu II.: 150g Plnený kapustný list, 250 g varené zemiaky ( 1 )
Utorok 02.12. 2025
Polievka: Zeleninová s ryžou ( 1 )
Menu I.:150g Br. stehno záhradnícke, 250g slov. ryža, obloha ( 1 )
Menu II.: 150g Kurací paprikáš, 250 g nokerle ( 1,3,7 )
Streda 03.12. 2025
Polievka: Karfiolová ( 1 )
Menu I.: 130g Cíferský rezeň, 50 g dus. ryža, 120 g krokety ( 1 )
Menu II. :340 g Žemľovka s tvarohom, jablkami (1,3,7 )
Štvrtok 04.12. 2025
Polievka: Kapustová s fazuľou ( 1)
Menu I.:150g Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, 160g knedľa ( 1,3,7 )
Menu II. :350 g Francúzke zemiaky, kys. uhorka (1,3 )
Piatok 05.12. 2025
Polievka: Goralská ( 1)
Menu I.: 250 g Pečené kurča, 200 g dusená ryža, kompót ( 1 )
Menu II.: 120 g Vyprážaný syr, 250 g hranolky, tat. omáčka ( 1 )
Zo stravných lístkov nevydávame !
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Alergény: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica ,raž, jačmeň, kamut a odrody z nich) 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z nej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice, 11. sezamové semená a výrobky zo sezamových semien, 12. oxid siričitý a siričitany o koncentrácii viac ako 100mg/kg alebo 10mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)

